Dagje (FC) Volendam met penaltyschieten

vanaf
€ 79,50
p.p. incl BTW

Ontvangst met 1 koffie of thee, appelgebak met slagroom in het KRAS Stadion van FC Volendam. Eerst volgt een rondleiding door het KRAS/Stadion van FC Volendam. Beleef de magie van het veld, de spelersruimte en het roemruchte verleden van de wijdbroeken van FC Volendam. Na de rondleiding volgt een unieke kans om penalty te schieten op één van de keepers van FC Volendam.

 

Voel je de koning van de strafschop! Na de penalty's is het tijd voor de lunch in het spelershome van het stadion, bestaande uit div. luxe broodjes, soep, warme en koude dranken. 

 

Daarna worden jullie opgehaald door een gids in het Volendammer kostuum voor een rondleiding door Volendam. Natuurlijk op de foto in het Volendammer kostuum bij de bekendste fotograaf op de Dijk. Elke deelnemer krijgt 1 foto en deze kan na 45 min. worden opgehaald. Hierna is er de mogelijk om Volendam op eigen houtje te verkennen. Tijd voor een terrasje en de gezellige vele souvenirwinkels op de dijk. 

 

Tenslotte nog even heerlijk nagenieten. In een sfeervol restaurant met uitzicht op het IJsselmeer bieden wij u een heerlijk diner aan, bestaande uit een Dagje Volendam Tafel. De in Volendam wereld beroemde Dagje Volendam Tafel wordt voor u gedekt met div. vlees en vis soorten, salade, sauzen en frites.

 

Min.aantal pers:12

 

Minimale aantal personen: 12