Uit in Volendam
dagje uit volendam
vvv volendam
 

Uit in Volendam

Wilt u uit in Volendam? Gewoon een dagje weg of misschien wel een heel weekend? Bekijk dan eens ons aanbod op www.uitjevolendam.nl Volendam is vooral de laatste jaren een zeer populaire bestemming voor een dagje uit of een weekendje weg. Het karakteristieke haventje aan het IJsselmeer, de dijk, de oude huisjes, de vele winkeltjes en de gezellige kroegen maken Volendam tot een van de meest karakteristieke dorpjes van Nederland.

Uit in Volendam – van alles te doen

DagjeVolendam.nl biedt u een groot aanbod aan activiteiten voor uw dagje uit in Volendam. Groepen vanaf 8 personen kunnen bij ons terecht voor diverse verrassende arrangementen voor een onvergetelijke dag uit in Volendam. En als u ’s avonds nog energie overhebt, kunt u natuurlijk gezellig met z’n allen de kroeg in gaan. Op zaterdag avond stromen de kroegen op de dijk vol en wordt er gedanst en gezongen tot in de vroege uurtjes.

Uit in Volendam – Grand Café De Dijk

Elk arrangement van DagjeVolendam.nl is anders, en u kunt ook zelf uw arrangement samenstellen. Doorgaans begint een dagje uit in Volendam echter met koffie en taart in Grand Café-restaurant De Dijk, met z'n unieke uitzicht over het IJsselmeer. Daar wordt u na afloop van uw activiteiten ook weer uitgenodigd voor een overdadig en oergezellig diner.

Contact

Uit in Volendam? Voor een overzicht van al onze evenementen kijkt u op onze website. Gelijk reserveren? Bel 06 57779875 of vul ons contactformulier in.Lees verder over onze activiteiten:
Volendam uitje, Dagje weg Volendam, Dagje Volendam Marken, Eten Volendam, Weekendje Volendam, Restaurants Volendam, Dagje uit Volendam, Wat te doen in Volendam?, Bedrijfsuitje Volendam, Rondleiding Volendam