Volendam Uitje
dagje uit volendam
vvv volendam
 

Volendam Uitje

Wilt u in Volendam een uitje plannen of een weekendje weg? Bekijk dan eens ons aanbod op www.uitjevolendam.nl Volendam is vooral de laatste jaren een zeer populaire bestemming voor een dagje uit of een weekendje weg. Het karakteristieke haventje aan het IJsselmeer, de dijk, de oude huisjes, de vele winkeltjes en de gezellige cafeetjes maken Volendam tot een van de meest karakteristieke dorpjes van Nederland. In Volendam een uitje of weekendje plannen doet u met DagjeVolendam.nl

Diverse activiteiten voor uw Volendam uitje

DagjeVolendam.nl biedt u een groot aanbod aan activiteiten voor als u in Volendam een uitje wilt plannen. Wij bieden groepen vanaf 8 personen de keuze uit diverse verrassende arrangementen voor een onvergetelijk Volendams uitje. De arrangementen zijn afwisselend, ontspannend en compleet verzorgd. U de sfeer van het oude centrum van Volendam, met bijzondere aandacht voor de inwendige mens.

Volendam uitje - Grand Café Restaurant De Dijk

Onze arrangementen variëren qua tijd van een paar uur tot een hele dag. Meestal begint uw dag met koffie en gebak in Grand Café-restaurant De Dijk. U geniet van het schitterende uitzicht over het IJsselmeer en u bereidt zich voor op wat komen gaat. In De Dijk wordt u na afloop van uw Volendams uitje ook weer uitgenodigd voor een riant en gezellig diner.

Contact

Volendam uitje? Een overzicht van al onze activiteiten vindt u op onze website. Gelijk reserveren? Bel 06 57779875 of vul ons contactformulier in.Lees verder over onze activiteiten:
Uitstapje Volendam, Uit in Volendam, Volendam uitje, Dagje weg Volendam, Dagje Volendam Marken, Eten Volendam, Weekendje Volendam, Restaurants Volendam, Dagje uit Volendam, Wat te doen in Volendam?