Dagje Volendam - Marken inclusief boottocht

vanaf
€ 62,50
p.p. incl BTW

Uw gezelschap wordt welkom geheten met koffie en appelgebak met slagroom. Een goed begin om in de juiste stemming te komen met uitzicht over de Dijk, de haven en het IJsselmeer.

 

Boottocht Markermeer

 

Na de koffie gaat u aan boord voor een bezoek aan het voormalig eiland Marken, waar u een uurtje de tijd krijgt om het eiland te bezichtigen. Onderweg kunt u genieten van de frisse zeewind en het prachtige uitzicht op de havens van Marken en Volendam.

 

Na de boottocht neemt onze gids in het Volendammer kostuum u mee voor een rondleiding langs alle mooie plekjes van Volendam. Hij neemt u mee naar onder andere de oude haven en het schilderachtige doolhof. Met verhalen en anekdotes uit het heden en verleden weet onze gids deze pittoreske wijk weer tot leven te wekken.

 

Uiteraard mag een groepsfoto in Volendams kostuum niet ontbreken. Na de rondleiding is het dan ook hoog tijd voor een bezoek aan de fotograaf. Alle bekende Volendammer artiesten gingen u al voor. Alleen het omkleden zorgt al voor veel vrolijke taferelen. Het resultaat met de prachtige Volendammer haven of het een karakteristiek Volendams interieur op de achtergrond levert een uniek en blijvend aandenken aan deze dag op.


Tenslotte nog even heerlijk nagenieten. In een sfeervol restaurant met uitzicht op het IJsselmeer bieden wij u een heerlijk diner aan, bestaande uit de Dagje Volendam Tafel. De beroemde Dagje Volendam Tafel wordt voor U gedekt met diverse vlees en vissoorten, voor een ieder wat wils.

 

Wilt u deze optie reserveren of meer informatie aanvragen?

Neem dan contact op via het contact formulier of bel naar 0657779875

 

Dit arrangement is te boeken vanaf maart tot en met november !

 

Minimale aantal personen: 8