dagje uit volendam
 

Maak uw dag in Volendam onvergetelijk!


Volendam trekt jaarlijks bijna 2,5 miljoen bezoekers. Behalve toeristen en dagjesmensen zijn er ook steeds meer vrienden, families, collega's of zakelijke relaties die de unieke sfeer van Volendam aangrijpen voor een bijzondere dag, groepsuitje of rondleiding in Volendam.

 

Laagste prijsgarantie voor het leukste dagje uit!

 

Dagje Volendam nl heeft diverse arrangementen samengesteld voor een onvergetelijke dag of dagdeel voor groepen vanaf 4 personen. Afwisselend, relaxed en geheel verzorgd ondergaat u de sfeer van Volendam, met bijzondere aandacht voor de inwendige mens. Waar anderen Volendam alleen kennen van naam of van een wandelingetje over die wereldberoemde Dijk, zorgen wij ervoor dat uw gezelschap ons dorp verlaat met een rijke ervaring. Of het nou om een boottocht over het IJsselmeer gaat, het volgen van een puzzeltocht langs alle bekende plaatsen in Volendam, uw dagje uit wordt altijd een belevenis.

 

Kijk hier voor wat sfeerbeelden van Volendam.

 

Samenwerking Stichting Tourist Promotion Volendam en Experience Volendam.

 

Dagje Volendam.nl is aangesloten bij de Stichting Tourist Promotion Volendam. Ook werken wij samen met Experience Volendam.
Zo heeft u zekerheid van de beste evenementen in Volendam.

Kijk op deze site voor een unieke dag in Volendam.

Wilt u meer weten over de nieuwste evenementen in Volendam? Of heeft u een specifieke vraag?

 

Neem dan direct contact met ons op door een mail te sturen naar info@dagjevolendam.nl of te bellen met de enige echte Kees Tol 06 5777 9875.

 

Klanten

Dagjevolendam.nl arrangeert groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Volendam voor groepen vanaf 8 personen. We bieden arrangementen waarbij de activiteiten zijn samengesteld met oog voor een zo breed mogelijke doelgroep. Iedereen mag en kan meedoen.
 

De groepen waarvoor Dagjevolendam.nl zijn arrangementen organiseert zijn heel divers: van vriendendag tot teambuildingsactiviteit of familie-uitje. De arrangementen bieden uitkomst voor de invulling van een deel van de dag als voor een hele dag.

 

Deze bedrijven gingen u voor........

 

Dagje Volendam heeft veel zakelijke klanten. Bedrijven zien een uitje naar ons dorp als een leuke manier om de teamspirit te verbeteren en gewoon lekker een dagje lol te trappen met collega's. Bent u geïnteresseerd in een dagje Volendam? Deze bedrijven gingen u voor:

 

KPN
Dance4life
Politie Haagland

Booking.com

Pennewaard Plasticverpakkingen
Gibo Groep Katwijk

Het Hof van Petronilla België
Tandartspraktijk Neer
TCR Tours

Elan Kinderopvang

Kropman

Bruna

Remeha B.V.
Spinoza lyceum
Tempo Team Amsterdam
Gemeente Purmerend
Banier B.V. Bergen
HNR Volendam
Rabobank Schagen

 

 

Vraag stellen >>

 

Naar onze arrangementen >>

 

Contact

Voor vragen en informatie kunt u contact met ons opnemen.

Kees Tol is eerste aanspreekpunt en weet alles te vertellen over het leukste dagje Volendam!

 

Onze gegevens zijn:
 

Dagje Volendam

Haven 108

1131 EV Volendam

 

info@dagjevolendam.nl

06 577 798 75

 

Rabobank:  14 32 10 912
KvK Hoorn:  37144718
BTW NL:      8199.72.435.B01

 

Verzonden

Het formulier is succesvol verzonden. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw aanvraag verder te bespreken.

 

Verzonden

Het formulier is succesvol verzonden. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw aanvraag verder te bespreken.

molen volendam
 

Waarom wij?

Waarom kiezen voor Dagje Volendam bij de invulling van uw reisprogramma?

1. Volendam is onze thuisbasis
We zijn een bekend, ervaren en gerespecteerd bedrijf uit het hart van de regio. We zijn al jaren werkzaam in de horeca en het toerisme rond Volendam. Onze kwaliteit en betrouwbaarheid zijn vanzelfsprekend.

2. Goed geregeld
Een effectief bezoek aan activiteiten, attracties, monumenten en musea bespaart tijd en energie. Onze zorgvuldige voorbereiding voorkomt langdurig wachten bij verschillende entrees.

3. Excursies in verschillende talen met professionele gidsen
Bij arrangementen waarbij een gids is betrokken kan de rondleiding in het Nederlands, Duits, Engels, Spaans en Italiaans worden verzorgd.

4. Gemakkelijk en snel boeken
Kijk bij onze arrangementen en vul dit formulier in.

Of bel voor reservering: 0657779875. Binnen enkele minuten is uw arrangement geboekt. Wij bieden daarbij ook de laagste prijsgarantie die u in Volendam kunt vinden.

5. A tot Z begeleiding
Wij bieden volledig verzorgde arrangementen. Van aankomst tot vertrek wordt uw groep geheel begeleid, inclusief of exclusief vervoer. Wanneer wij ook het vervoer verzorgen maken we gebruik van luxe touringcars voorzien van alle gemakken.

6. Optimale tijdsbesteding
De logistiek speelt een belangrijke rol in het ontwerp van onze arrangementen. We hebben gezorgd voor een optimale bereikbaarheid en aansluiting van reisonderdelen. Onnodige wacht- en reistijden worden zo voorkomen.

7. Meer genieten van lunch en diner
De mate waarin de inwendige mens wordt verwend speelt een cruciale rol bij het succes van iedere reis. Met onze horeca-achtergrond en excellente, eigen keuken genieten onze gasten meer van een uitstekende lunch of diner tegen dezelfde een vaste lage prijs.

 

Uniek Volendam

Gezien zijn omvang en inwonersaantal is Volendam ongekend populair. Het haventje aan het IJsselmeer , De Dijk, de sporen van de visserscultuur, de oude huisjes, de winkeltjes en sfeervolle horecagelegenheden trekken jaar in, jaar uit miljoenen bezoekers.

Toch werd het bijzondere karakter van vissersdorp Volendam ruim honderd jaar geleden opgemerkt in al zijn eenvoud. Rond 1880 werd Volendam erg populair, toen kunstschilders de charme van dit dorpje aan de Zuiderzee ontdekten. De tijd leek hier te hebben stilgestaan en het volkse karakter dat het straatbeeld bepaalde, inspireerde de kunstenaarskolonie tot in de eerste helft van de 20e eeuw.

Volendam groeide, de bedrijvigheid nam toe, het toerisme werd een serieuze zaak. Het dorp groeide uit tot wat het nu is: een plaats waar genoeg sporen zijn te vinden van de authentieke dorpse sfeer, gecombineerd met moderne wensen van de toerist op winkel-, horeca- en recreatiegebied. Een prachtige plaats voor de bezoeker die zijn vrije tijd aangenaam wil besteden.

 

FAQ’s

 

 

Waarom moet ik mijn mobiele nummer op het boekingsformulier invullen?
Het is handig als de instructeur/gids op de dag van het uitje contact kan hebben met tenminste één van de deelnemers. Uiteraard gebruiken we het mobiele nummer uitsluitend in geval van nood, bijvoorbeeld wanneer groep en instructeur elkaar mislopen of wanneer een groepje verdwaald is.
 

 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat betekent dat?
Indien u geen bevestigingsmail ontvangt betekent dat wij uw formulier niet hebben ontvangen. Probeer het nog een keer te versturen en controleer of u alle vakjes heeft ingevuld.

Wat gebeurt er als ik het boekingsformulier heb teruggemaild?
Nadat wij uw formulier hebben ontvangen sturen wij een geheel vrijblijvende offerte toe. Mocht u daar gebruik van willen maken, dan sturen wij de reservering toe.

Op deze reservering staan dan de datum, soort arrangemenent en de manier van betaling vermeldt.
 

Ik wil een uitje boeken maar ik weet nog niet precies hoeveel mensen er mee doen.
Het is voor ons heel belangrijk te weten hoeveel personen er aan het uitje mee zullen doen. Uiterlijk 3 werkdagen voordat het uitje plaatsvindt geeft u het definitieve aantal deelnemers aan ons door.

Ik heb niet het juiste aantal deelnemer doorgegeven. Is dit een probleem?
Op basis van uw boeking worden zitplaatsen gereserveerd, tafels gedekt, apparatuur ingepland, ingrediënten of materiaal ingekocht. Extra deelnemers die niet zijn aangemeld kunnen van deelname worden uitgesloten. Het is dus ontzettend belangrijk dat u het juiste aantal deelnemers uiterlijk 3 werdagen aan ons doorgeeft.


Wat gebeurt er als ik mijn reservering wil annuleren?

Bij annulering binnen 24 uur zijn de kosten 5,- euro per persoon, dit is na bevestiging van uw arrangement. Bij annulering na 24 uur wordt 50% van het totaal bedrag in rekening gebracht.

Ook als in minder dan 24 uur van te voren voor aanvang datum arrangement, het aantal deelnemers minder is dan opgegeven zal 50% van de prijs per persoon in rekening worden gebracht.

 

Ik wil een uitje boeken voor 6 personen, maar ik lees dat het minimum aantal deelnemers 8 personen is. Kunnen we dan toch meedoen?

Ja, u kunt het uitje voor 6 personen boeken, maar u betaalt wel het minimum aantal van 8 personen.

Hoe betaal ik mijn uitje?

Dit kan op de dag zelf contant of per pin worden gedaan voor aanvang van het arrangement. U kunt ook kiezen om via een factuur te betalen. Deze dient dan wel 5 werkdagen voor aanvang arrangement bij ons te zijn voldaan.

Ik bestel tijdens het uitje extra consumpties. Kan dat?
Onze website vermeldt bij elk arrangement wat inclusief is. Extra door u bestelde consumpties dienen door u ter plekke afgerekend te worden.

Wat als het slecht weer is?
Alle uitjes vinden ook bij minder goed weer gewoon doorgang. Wij adviseren u de weersvoorspelling te volgen en u te kleden op het te verwachten weer.

We zijn vertraagd, wat nu?
Het door u geboekte programma start en eindigt op de in de reservering vermelde tijdstippen. Indien u niet op tijd aanwezig bent hebben we het recht het programma in te korten. Want na u staat de volgende groep al weer klaar.