Varen op de VD 10

vanaf
€ 105,00
p.p. incl BTW

Voor groepen groter dan 15 personen heeft Dagje Volendam het arrangement ‘Varen op de VD 10’. Hiermee bieden wij uw groep een compleet dagprogramma in Volendam en op het water.

 

Waaruit bestaat dit arrangement?

 

De dag begint in Grand café-restaurant De Dijk, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom. Hier kunt u alvast genieten van het uitzicht over de Dijk, de haven en het IJsselmeer.

 

Na de koffie zet u voet aan boord van ‘Varend Monument’ de VD 10. Een ijzeren Noordzeeschip met een rijke geschiedenis, die terug gaat tot 1936. De schipper van de VD 10 is een gepensioneerd geschiedenisdocent en kan u tijdens de tocht veel vertellen over de historie van het schip en de omgeving. Daarnaast maakt hij van de tocht een actieve bezigheid door iedereen bij het zeilen te betrekken onder het motto: ‘niets moet, veel kan’. Een mooie en leerzame vaartocht op het IJsselmeer.

 

Zodra u weer aan wal bent, is het de hoogste tijd om in de authentieke sfeer van Volendam te duiken. U wordt door een gids in origineel Volendams kostuum meegenomen naar het Doolhof en andere mooie plekken in Volendam. Het Doolhof heet zo omdat de piepkleine huisjes en zigzaggende straatjes doen denken aan een doolhof. Door middel van informatie en tal van anekdotes wordt de geschiedenis van wonen en werken in deze pittoreske wijk weer tot leven gebracht.

 

Een bezoek aan Volendam is niet compleet zonder een foto in Volendams kostuum. U brengt hiervoor een bezoek aan de fotozaak op de Dijk. Vele beroemdheden, zoals filmsterren, popsterren, politieke leiders en zelfs Koninklijke leden zijn u al voor geweest. Het aankleden zal tot enige hilariteit leiden, maar het resultaat met een unieke Volendamse achtergrond levert een fantastisch en blijvend aandenken aan deze dag op. Elke deelnemer krijgt 1 exemplaar en deze kan na ongeveer drie kwartier worden opgehaald.

 

Na al deze activiteiten heeft u de mogelijkheid om zelf de Dijk te gaan verkennen. U kunt op zoek gaan naar leuke souvenirs of lekker genieten van het uitzicht.

 

Ter afsluiting van een heerlijke dag kunt u nog even nagenieten in een sfeervol restaurant met uitzicht op het IJsselmeer. Hier bieden wij u een heerlijk diner aan, bestaande uit een Dagje Volendam Tafel. Deze in Volendam wereldberoemde Dagje Volendam Tafel bestaat uit diverse soorten vlees en vissoorten, salades, sauzen en frites. Er is voor iedereen dus keuze genoeg!

 

De prijs van deze unieke dag in Volendam is incl. BTW:

(let op: prijs is excl. voor- en nagerecht en consumpties, deze dienen op de dag zelf contant te worden voldaan)

 

- 15 personen : 105,- euro per persoon
- 20 personen: 95,- euro per persoon
- 25 personen: 89.50,- euro per persoon

 

Reserveer deze unieke dag via het contactformulier of bel 0657779875

 

Minimale aantal personen: 15